Halvårsplan

Månedsoverblik

Ugeplaner

Halvårsplan

I halvårsplanen indsætter alle de faste begivenheder/produkthøjtider ind som du ved du har i løbet af det næste halve år.

 

Derefter kigger du på de mål du har sat dig – hvornår har du besluttet at de skal nås? Hvornår giver det mening at arbejde med del-opgaverne tidsmæssigt og iforhold til dine andre deadlines.

 

På den måde får du et overblik over hvornår du skal gøre hvad, for at nå dine mål.

Business_planner--38
Business_planner-0791

Månedsoverblik

Du starter en ny måned med at danne dig et overblik over alle de deadlines du har i denne måned. Og herefter kigger du på hvad du skal gøre i denne måned for at arbejde med dine mål.

Du skriver dine arbejdsopgaver op i månedsoverblikket og booker den passende mængde tid i hver uge til at arbejde med dine mål.

Ugereflektion

Kender du det med at lave en plan eller en to-do-liste for bagefter at opdage, at du ikke fulgte planen eller fik udført det, som du skrev på din to-do-liste? Vi kender det kun alt for godt selv. Og vi ved, hvor skoen trykker. Vi mangler at følge op!

Med Business Planneren booker du hver uge et møde med dig selv hvor du følger op på den uge der er gået og planlægger den uge der kommer.

Refleksionen kan hjælpe dig til at forstå, hvorfor du ikke får udført en opgave. Er det fordi, du ikke kan lide opgaven? Så skal du måske sige nej til den type opgaver i fremtiden. Eller er det fordi, det er en meget svær opgave? Så kan du måske bryde den op og tage en lille bid ad gangen.

Refleksion er et udtryk for den slags samtaler, du kan tage med dig selv eller med dine medarbejdere, kolleger eller samarbejdspartnere, så du får rykket på både udviklings- og driftsmål.

Business_planner--49
business-planner-ugeplan-

Ugeplaner

Baseret på din uge reflektion fordeler du dine opgaver ud på den kommende uge.

På prioriteringslinjen skriver du dagens tre vigtigste opgaver.

Ud for hver opgave vurdere du hvor lang tid den enkelte opgave tager at udfører – på den måde for du et overblik over hvor meget du kan nå på en dag.

Skriv også løbende de opgaver ind som du ikke havde skrevet op du skulle gøre, men som du alligevel udfører. På den måde bliver din uge plan en oversigt over hvad du bruger din tid på.

Månedsreflektion

Når du når til slutningen af en måned laver du en reflektion over hvordan måneden forløb og planlægger samtidig den næste måned.

Business_planner-0281

Køb Business Planneren
og sæt mål som du opnår


Modtag din Business Planner
indenfor 1-2 hverdage

Køb sikkert gennem iZettle med visakort

Få pengene retur hvis du sender bogen tilbage inden 14 dage