Find dit formål
og drøm stort

Analysér dine
fokusområder

Sæt mål og
gør din indsats målbar

Skab struktur
og hold fokus

Reflektér
og følg op

Find dit formål
og drøm stort

Når vi som freelancere, kunstnere, iværksættere eller virksomhedsejere har travlt i hverdagen, glemmer vi ofte at stoppe op for at tjekke, om vi egentlig løber efter de mål, vi satte os. Det betyder ikke nødvendigvis, at vi løber forkert, men der er en stor risiko for, at ende et andet sted end der, hvor vi drømmer om at havne. Hvis vi ikke ved, hvorfor vi løber, så når vi aldrig i mål med det, vi drømmer om.
Derfor har vi udviklet en række øvelser som skal hjælpe dig med at afklarer hvad du drømmer om.

Øvelse 1 – Brainstorm
Øvelse 2 – Fremtidsdrømme
Øvelse 3 – Vision board
Øvelse 4 – Omskriv billeder til fokusområder

Business_planner--29
Business_planner--18

Analysér dine
fokusområder

Business Planner hjælper dig med at tydeliggøre dit fokus ud fra dine drømme, så du kan gøre dem til virkelighed. Det gør du blandt andet ved at omskrive dine drømme direkte til fokusområder.

Det vigtigste ved dette afsnit er at få styr på, hvordan din virkelighed ser ud i dag i din virksomhed. Hvad er status dags dato. Ved at kigge på din verden og din virkelighed i dag, kan du bedre danne dig et overblik over, hvad du kan give ekstra opmærksomhed i fremtiden.

Fokus 1 – Produkter & ydelser
Fokus 2 – Kunder & netværk
Fokus 3 – Kommunikation & markedføring
Fokus 4 – Drift & økonomi

Sæt mål og
gør din indsats målbar

I Business Planner får du et meget konkret og strategisk redskab til at arbejde med dine mål. Vi har nemlig designet et målsætningsværktøj, der baserer sig på SMART-mål.

SMART står for specifikt, målbart, attraktivt, realistisk og tidsbestemt. Grundlaget for SMART-mål er, at du arbejder med præcise mål. Så ved din hjerne nemlig, hvordan den skal arbejde med dine mål. Med Business Planner i hånden sikrer du, at du både sætter mål, der rykker noget, og mål, du når.

Sæt lange og korte mål

Business_planner-1557
Business_planner--72

Skab struktur
og hold fokus

I Business Planneren giver vi dig værktøjer til at for prioriteret din udvikling i en ellers travl hverdag.

Hvis man vil nå sine mål er det nemlig vigtigt at sætte tid af til at arbejde med sin udvikling.

Arbejdskontrakten har til formål at frigive tid til at arbejde med dine drømme og udvikling og give plads til de sjove opgaver.

Øvelse 1 – Tematiser din uge
Øvelse 2 – Arbejdskontrakten

Reflektér
og følg op

Hvis du ikke følger op på dine mål, strategier og handleplaner, så smuldrer de. Hvis du er ét af de her meget standhaftige mennesker, der er god til at hive dig selv op gang på gang, så er det muligvis ikke noget problem. Men for alle os andre er opfølgning, refleksion og vedholdenhed det punkt, som er allersværest.

Refleksion er et udtryk for den slags samtaler, du kan tage med dig selv eller med dine medarbejdere, kolleger eller samarbejdspartnere, så du får rykket på både udviklings- og driftsmål.

Øvelse 1 – Driftshjulet
Øvelse 2 – Refleksive spørgsmål

business-planner-naa-dine-maal6-

Køb Business Planneren
og sæt mål som du opnår


Modtag din Business Planner
indenfor 1-2 hverdage

Køb sikkert gennem iZettle med visakort

Få pengene retur hvis du sender bogen tilbage inden 14 dage